Ultimul asalt spre cupele europene începe de sub fileul zălăuan

SCM Zalău a dat lovitura sâmbătă, pe terenul Craiovei, eliminând formaţia olteană din lupta pentru locul cinci, ultima poziţie ce duce în cupele europene. Cu ucraineanul Buzduhan într-o formă de zile mari, voleibaliştii de la poalele Meseşului au reuşit să se impună cu 3 – 1 în cel de-al treilea duel, câştigând astfel cu 2 – 1 la general disputa cu SCMU Craiova.

„Probabil, unii nu se aşteptau să trecem de Craiova, mai ales după ce am pierdut cu 3 – 2 la Zalău, dar eu am sperat până în ultimul moment la o victorie în Bănie, în meciul cu numărul trei. Buzduhan a demonstrat că este un jucător valoros, dar şi restul echipei a avut un aport considerabil la succesul nostru de sâmbătă. Sper să facem o figură frumoasă şi în faţa Stelei şi, de ce nu, să mergem în cupele europene. Ar fi un rezultat extraordinar pentru noi, având în vedere bugetul nostru, comparativ cu al unor echipe precum Craiova sau Steaua, cu care ne batem de la egal la egal”, ne-a declarat Adrian Feher.

Clasată pe locul opt la finalul sezonului regulat, SCM Zalău a urcat pe poziţia a cincea în acest moment, făcând practic rocada cu formaţia craioveană. Având în vedere că ocupă locul cinci, echipa zălăuană va avea avantajul terenului propriu şi în disputa cu Steaua Bucureşti, care ocupă locul şase.

Se va juca după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, primul joc fiind programat sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Al doilea meci va avea loc pe terenul Stelei, iar în caz de egalitate, meciul decisiv este programat pe terenul Zalăului.

Cealaltă dispută din grupa 5 – 8, dintre CSM Constanţa şi SCMU Craiova, va începe tot sâmbătă, pe terenul constănţenilor.

One Thought to “Ultimul asalt spre cupele europene începe de sub fileul zălăuan”

  1. […] am pierdut cu 3 – 2 la Zalău, dar eu am sperat până în… Articolul Ultimul asalt spre cupele europene începe de sub fileul zălăuan apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment